Thursday, October 11, 2012

3 päev.

Nii, pean tunnistama päris ausalt et pole menüüd 100% jälginud. vaid ka midagi muud õhtu jooksul natukene suhu pistnud (magusat kraami ), kuna olen väga suuuuur magusa sõltlane siis kahjuks pean tasapisi ennast õhtusest magusa söömisest võõrutama. Aga üllatav on see et juba 3 päeva õhtul pold magusaisu enam nii suur kui tavaliselt. Kuna väga loll ja tobe harjumus sisse kasvanud aga üllatavalt hästi sain oma rohelise teega ja 1lt meega selle isu ammendatud :)
Kaalu näidu uue panen kirja alles komapäeval. see aeg sobiks mulle kõige ideaalsemalt, kuna nädala keskel on alati kindlasti kodus.külapeal olles läheks natukene raskeks selle kaalumise ja mõõtmisega :D

Ja minu üllatuseks oli see et igast toidukorrast saab kõhu väga täis. Hommikuti on eriti raske seda suurt kogust endale sisse toppida aga kõht püsib iga kord väga kaua täis. näljatunnet ei jõuagi tekkida kuna  siis tuleb kohe uus toidukord otsa.

Tänasest üritan ikka ka oma treeninkava hakata jälgima. Soovituslik oli küll alles peale Lõuna2 . aga mina pean seda tegema kahjuks õhtuti kuna päevaaaeg ei jõua kohe üldse.

No comments:

Post a Comment